Je privé telefoon ook zakelijk gebruiken, zonder gedoe met dubbele simkaarten? Dat kan! Met vast-mobiel integratie 2.0 heb je nog maar één toestel en één simkaart nodig. Daarnaast kun je gebruik maken van een softcliënt op je PC en je mobiele telefoon als audioapparaat gebruiken. Zo heb je geen USB-headset of vaste telefoon nodig en wordt werken in de cloud nóg makkelijker!

Vast-mobiel integratie, ook wel “VaMo” genoemd, is een oplossing waarbij vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd. In gewone mensentaal betekent dat dat je mobiele telefoon onderdeel uitmaakt van de telefooncentrale waar je gebruik van maakt. Dit geeft je veel voordelen, zoals kostenbesparing en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast kun je precies zien wie er op zijn of haar mobiele telefoon bereikbaar is en kun je vanaf je mobiele telefoon met je zakelijke nummer bellen. Klanten krijgen dus nooit je privénummer te zien.

Dat houdt dus in dat je bij vast-mobiel integratie niet langer je mobiele nummer aan je zakenrelaties hoeft te geven. Je mobiele nummer is je privénummer , uitgaande zakelijke gesprekken lopen via de telefooncentrale. OZMO’s vast-mobiel oplossing is erg slim en scheidt privégesprekken van zakelijke gesprekken. Ook het privégebruik van je mobiele telefoon wordt helemaal ondersteund.

De voordelen van OZMO’s vast-mobiel integratie

  • Nog maar één toestel nodig voor zowel je privé als zakelijke telefoongebruik;
  • Je bent altijd en overal bereikbaar, waardoor je blijere klanten krijgt;
  • Je kunt makkelijk doorverbinden naar je collega’s;
  • Je ziet precies wie van je collega’s beschikbaar is, dus onnodig doorverbinden is verleden tijd;
  • Je kunt je eigen status wijzigen als je even niet beschikbaar bent;
  • Je kunt je hele zakelijke telefoonboek gebruiken in de app.

Vast-mobiel integratie met je pc

Met VaMo 2.0 van OZMO kun je ook inkomende gesprekken op een mobiele telefoon signaleren op je PC. De PC toepassing kan alle informatie van de beller direct tonen. Je ziet dus op je computerscherm al wie er belt.

Het is ook mogelijk om met behulp van de software een gesprek te starten, in de wacht te zetten, door te verbinden of een conferentiegesprek op te zetten. OZMO gaat de oplossing bieden als alternatief voor vaste IP telefoontoestellen en/of USB apparatuur. Je hebt alleen je mobiele telefoon nodig in combinatie met de OZMO toepassing. Een grote kostenbesparing!