Swyx komt regelmatig met software updates. Het is belangrijk om die uit te voeren, want een software update is erg nuttig. In dit artikel leggen we uit waarom je regelmatig een software update uit moet voeren. 

Op dit moment draait Swyx versie 11.42. Versie 11 komt met een aantal gave features – wat een van de redenen is om regelmatig een update uit te voeren. Zo ondersteunt het nieuwe toestellen en ziet het er weer wat mooier uit.

Swyx Update Notifier

Vanaf SwyxWare 11.38 kent Swyx een Update Notifier, die je automatisch vertelt of er een nieuwe versie is en ook direct een installatie uitvoert. Deze optie staat wel bij default uit en er zijn adminrechten voor nodig om het aan te zetten. Kijk dit dus even goed na. Bij Swyx is het belangrijk dat je Swyx software dezelfde versie heeft als die op de server.

Gebruik je een verouderde versie van Swyx, dan kan het zijn dat je toestel niet meer ondersteund wordt of bepaalde functionaliteiten niet werken. Zorg er daarom voor dat je Swyx altijd op tijd een update krijgt of dat je updates automatisch aanstaat. Je beheerder kan hierbij helpen. Zo blijf je altijd optimaal gebruik maken van je telefonie oplossing.

Waarom je regelmatig software updates uit moet voeren

De SwyxIt-cliënt is niet de enige die regelmatig aandacht verdient. Ook je mobiele telefoon, Windows- of Mac-systeem en zelfs elektrische auto’s krijgen regelmatig een update. Lees hier waarom je regelmatig software updates uit moet voeren.

Vond je deze blog interessant?

Laat hieronder dan je e-mailadres achter en we sturen je relevante blogs voortaan gewoon toe. En nee: we spammen je niet helemaal vol.