Werken vanuit de cloud – locatie onafhankelijk werken – neemt toe. Veel bedrijven investeren in efficiënter kunnen werken. Naast werken uit de cloud wordt het ook steeds gebruikelijker om via webcam afspraken of meetings te plannen: videobellen. Sollicitatiegesprekken voeren via video conference of een meeting waarbij twee van de vijf collega’s in het buitenland zitten – het kan allemaal.

Ook wordt videoconferentie steeds vaker gebruikt voor afspraken met klanten. ABN AMRO sluit inmiddels twee derde van alle hypotheken af via de webcam. Zo wordt de mogelijkheid geboden om klanten vanuit hun luie stoel, vakantiebestemming of tijdens visite bij de familie te voorzien van hypotheekadvies. Videobellen maakt de afstand ineens een stuk kleiner.

Videobellen met OZMO

Met OZMO’s videoconference tool werkt dat simpel: Er wordt een online afspraak ingepland met de klant en makelaar of hypotheekadviseur. De makelaar verstuurd een link (URL) naar de beveiligde omgeving om de videoconferentie op te starten naar de klant. Op de afgesproken datum en tijd kan de klant via de link de videoconferentie starten. Het enige wat hiervoor nodig is, is een webcam en microfoon. Tijdens het videogesprek is het ook mogelijk om eenvoudig je scherm te delen of documenten uit te wisselen.

Zo kun je je klanten meer vrijheid bieden in het maken van een afspraak en bespaar je tijd binnen het kantoor. Kijken hoe het werkt? Start hier je videocall met OZMO. Wil je meer informatie, een gratis demo of gewoon meer hypotheek adviesgesprekken door efficiënter met tijd om te gaan? Neem contact met ons op:

Benieuwd wat OZMO voor jou kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.