Over OZMO

Kennis delen – Wij zoeken een perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie. Focus op groei, noemen we dat ook wel. In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt kun je niet achter blijven. Aanpassingsvermogen is daarom essentieel. Groei in flexibiliteit, in tevreden klanten, in innovatief vermogen – welk type groei ambieer jij? Wij helpen je vooruit te denken met technologische ontwikkelingen, zodat jij klaar bent voor de toekomst.

textballoon_green
Wij zijn er voor vandaag en morgen – Voor nu en de toekomst.

Meer dan alleen telefonie

Met OZMO kunnen professionals gaan en staan waar ze willen en tóch bereikbaar zijn. Onze cloud telefonie is namelijk gebaseerd op de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke software: Swyx of 3CX – het best passende voor je bedrijf. Eenvoudig te downloaden op elk device – Altijd & overal bereikbaar. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding – Volledig afgestemd op een digitaal, mobiel leven & eenvoudig uit te breiden met geavanceerde mogelijkheden.

Daarnaast houden wij van maatwerk. Doordat OZMO cloud communications gebaseerd is op software, kunnen we telefonie koppelen met bedrijfssoftware, precies hoe jij het wil. Bovendien vinden we persoonlijke aandacht gewoon erg belangrijk. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om het beste advies te geven – elk bedrijf is tenslotte uniek.

Flexibel
“The only constant is change” De snel groeiende technologie heeft telefonie getransformeerd tot iets wat veel méér is dan alleen telefonie – de mogelijkheden zijn ongekend. Met OZMO kijk je vooruit.
Ondersteunend
“The customer's perception is our reality.” Klanten gelukkig maken én houden staat bij ons voorop. Heb je een vraag, klacht, mening of visie? Onze OZMO professionals helpen je altijd goed en zo snel mogelijk!
Toekomstbestendig
“The future belongs to those who prepare for it today.” OZMO is flexibel – wij groeien met je mee. OZMO’s cloud telefonie oplossing is eenvoudig uit te breiden en dus simpel aan te passen aan de huidige werkomgeving.
Persoonlijk
“We have two ears and one mouth so we can listen twice as much as we speak” We houden van een persoonlijke benadering en advies op maat – afgestemd op wensen en mogelijkheden.

textballoon_greenWij maken cloud bellen zo licht en luchtig als een wolkje – en zo veilig als Fort Knox. Sinds 2010 zijn we op een missie om zakelijk Nederland en omstreken bereikbaarheid met een optimale gebruikerservaring te bieden. Telefoneren met OZMO is verfrissend en als water uit de kraan: het werkt gewoon.

over_ozmo_team

Meet our team

In Sint-Oedenrode, aan de A50, zitten de OZMO professionals dagelijks voor u klaar.