Wie is OZMO?

OZMO zoekt een perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software en mensen en technologie. Focus op groei, noemen we dat ook wel. In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt kun je niet achter blijven. Aanpassingsvermogen is daarom essentieel. Groei in flexibiliteit, in tevreden klanten, in innovatief vermogen: welk type groei ambieer jij? Wij helpen je vooruit te denken met technologische ontwikkelingen, zodat jij klaar bent voor de toekomst.

OZMO: proud part of the Destiny Group

Sinds de zomer van 2019 maakt OZMO deel uit van de Destiny Groep. Destiny is een Vlaamse telecomspeler die zijn eerste internationale stap in 2018 zette met de overname van Motto Communications. Met Motto en het clouddistributieplatform FLUX richt Destiny zich op grote White-Label partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Later kwam het portfolio van DSD Business Internet en OZMO erbij, waardoor partners en resellers nu toegang krijgen tot een eenvoudige, gebundelde oplossing die eenvoudig uit te leggen is aan de klant. 

Dankzij het Destiny cloudinteractieplatform kun je vanaf elke plek en met ieder toestel efficiënter en veilig communiceren. Telecom en IT vloeien namelijk naadloos in elkaar over. De oplossingen van Destiny zijn flexibel, schaalbaar, aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar aan toekomstige behoeften. 

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 13.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.

Meer dan alleen cloud telefonie

Met OZMO kunnen professionals gaan en staan waar ze willen en tóch bereikbaar zijn. Onze cloud telefonie is namelijk gebaseerd op de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke software: Swyx of 3CX – het best passende voor je bedrijf. Eenvoudig te downloaden op elk device: altijd & overal bereikbaar. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Volledig afgestemd op een digitaal, mobiel leven & eenvoudig uit te breiden met geavanceerde mogelijkheden.

Daarnaast houden wij van maatwerk. Doordat OZMO cloud communications gebaseerd is op software, kunnen we telefonie koppelen met bedrijfssoftware, precies hoe jij het wil. Bovendien vinden we persoonlijke aandacht gewoon erg belangrijk. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om het beste advies te geven, elk bedrijf is tenslotte uniek.

OZMO-team-2019

Meet the team

In Sint-Oedenrode, aan de A50, zitten onze OZMO-professionals dagelijks voor je klaar.

Maak kennis met het OZMO team