Het hoofdkantoor van het verzekeringsinstituut Assuralia in Brussel upgrade haar oude on-premise omgeving naar een Private Host omgeving van OZMO. Door de geavanceerde telefonie oplossing die OZMO levert, zijn de technische mogelijkheden ongekend. Assuralia maakt gebruik van OZMO’s hosted telefonie oplossing én dienstverlening, maar dan op eigen hardware.

Assuralia is de Beroepsvereniging van de Verzekeringsondernemingen en vertegenwoordigt nagenoeg alle Belgische en buitenlandse verzekeringsondernemingen die op de Belgische markt werkzaam zijn. Aan de telefoniediensten van Assuralia worden enorm hoge eisen gesteld. Niet alleen vanuit de Belgische wetgeving, maar ook door de organisatie zelf. Ze wilden af van de fysieke telefooncentrale, maar volledig overgaan op telefonie uit de cloud behoorde niet tot de mogelijkheden. OZMO bedacht een uniek concept: een private cloud oplossing op eigen hardware van de klant.

‘Cloud’ telefonie voor Assuralia

OZMO’s cloud telefonie is gebaseerd op geavanceerde Swyx software, wat maakt dat de technische mogelijkheden ongekend zijn. Doordat de software niet op OZMO’s hardware in het datacenter draait – maar in plaats daarvan op de hardware van Assuralia – wordt de telefonie niet afgenomen uit de cloud maar gehost op eigen Belgisch grondgebied.

Voor bedrijven die de stap naar de cloud nog niet kunnen of durven maken…

De dienstverlening blijft echter hetzelfde: onderhoud, monitoring, installatiefixes en support. Zo is Assuralia volledig ontzorgd! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op.