Woningcoöperatie Goed Wonen Gemert werkt sinds enkele maanden tevreden met OZMO in de cloud. We hebben hen gevraagd wat ze zo fijn vinden aan onze oplossing en daaruit kwam naar voren dat ze vooral het gebruiksgemak als zeer fijn ervaren. 

Goed Wonen Gemert werkt sinds een half jaar met cloud telefonie van OZMO“, vertelt Ton Moors, manager Klantzaken bij Goed Wonen. “We hebben voor OZMO gekozen vanwege de flexibele inrichtingsmogelijkheden, de efficiency bevordering (zoals de slimme doorschakelingen), de goede monitoring, de beschikbaarheid van managementinformatie en niet onbelangrijk: de reductie van de telefoonkosten.”

“Andere voordelen van OZMO zijn voor ons de mogelijkheid om via de centrale op verschillende werkplekken (dus ook thuis!) te kunnen bellen en de mogelijkheid om je mobiele telefoon te integreren met de software. Dit alles voor een hele scherpe prijs.”

Op dit moment is Goed Wonen Gemert bezig met het ontdekken van de optimale configuratie voor hun organisatie. “We gebruiken dan nog wel niet alle toepassingsmogelijkheden van OZMO, maar ik kan wel al concluderen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Naast de flinke besparing op telefoonkosten, wil ik ook zeker het gebruiksgemak van onze medewerkers benoemen.”

Over Goed Wonen Gemert

Goed Wonen Gemert helpt woningzoekenden om zelfstandig en met plezier te wonen in een eigen huis in een fijne buurt. Het is een ondernemende en betrokken woningcorporatie met 2.700 woningen. Goed Wonen staat midden in de lokale samenleving, hebben oog voor wat er in de buurten en kernen leeft en dragen actief bij aan het verbeteren van het woon- en leefklimaat van hun klanten. Met 28 collega’s doen ze ons werk vanuit een sociaal gevoel en leveren ze een continue, creatieve bijdrage aan de uitvoering van hun ondernemingsplan.