Please Payroll maakt vanaf nu dankbaar gebruik van de oplossingen van OZMO. Hierdoor kunnen ze erg veel tijd besparen en een stuk efficiënter werken.

Please Payroll stelt haar telefonische bereikbaarheid voor klanten en medewerkers op de eerste plaats. Please maakt op bijna alle werkplekken gebruik van USB handsets met draadloze headsets en op een enkele werkplek staan vaste IP-toestellen. Alle werkplekken zijn voorzien van de OZMO toepassing waarin medewerkers in een oogopslag zien wie er aanwezig zijn. Met deze toepassing kunnen medewerkers ook chatten, toepassingen delen en hun gesprekken beheren. De receptie maakt gebruik van iQueue. Deze Add-On oplossing voor OZMO zorgt er voor dat collega’s bij drukte volledig automatisch worden bijgeschakeld voor een optimale bereikbaarheid.

Over Please Payroll

Please is een landelijke payrollorganisatie die zich vanaf 2000 heeft gespecialiseerd in het aanbieden van payrolldiensten voor het MKB. Ze regelen salarissen, contracten, ziekteverzuim, ontslagprocedures en re-integratie. Hun doel is bedrijven maximaal te laten groeien, door het wegnemen van de zorgen rondom werkgeven. Please regelt alles rond personeelszaken zodat ondernemers zich ongestoord kunnen richten op hun eigen doel: ondernemen!