Snel van start met OZMO

Heb je je keuze al gemaakt? Ben je net klant geworden bij OZMO? Dan kun je nu eindelijk genieten van alle voordelen die OZMO te bieden heeft. Met deze pagina helpen we je bedrijf op weg naar een nieuw innovatief bestaan. Hieronder vind je een kort stappenplan.

Yes! Je bent klant geworden. Wat gebeurt er nu?

Nadat je bij ons klant bent geworden krijg je een projectmanager toegekend en word je op de hoogte gebracht over de uitvoering van de implementatie. Onze implementatie consultant neemt contact op om de planning en benodigde stappen door te spreken en af te stemmen met elkaar.

Tijdens de implementatie geeft onze implementatie consultant uitleg over het basisgebruik van de SwyxIt! en/of iQueue client. Afhankelijk van de gekozen optie kan dit in groepsverband of individueel. Vaak is het van belang dat er een systeembeheerder bij het project betrokken is. In samenwerking met de systeembeheerder handelen we het technische gedeelte verder af. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte, maar we belasten je verder niet met technische zaken.

Maak alvast kennis met Swyx

Alvast de basis zien van de SwyxIt! client? Of heb je net de implementatie achter de rug en wil je alle basisfunctionaliteiten nog eens op je gemak terugkijken? Dat kan. Met de SwyxIt! client kun je eenvoudig bellen via je PC. De SwyxIt! client is enorm gebruiksvriendelijk en daarom erg gemakkelijk in gebruik te nemen.

Om je op weg te helpen hebben we de belangrijkste functionaliteiten (how-to instructievideo’s) beschikbaar gesteld. Links in het “Video Menu” vind je de 9 categorieën. Klik op de categorie om het filmpje te bekijken.

Ga je aan de slag met 3CX?

Speciaal voor 3CX gebruikers hebben we een handleiding opgesteld. Deze handleiding verzekert je van een vliegende start met 3CX. Je leest er onder andere over de volgende functies:

  • Bellen, gebeld worden en doorverbinden
  • Status beheren
  • Chat starten
  • De Click2Call-extensie gebruiken
  • Een voicemailbegroeting instellen
  • Voicemails beluisteren
  • Een webconferentie opzetten
Ga naar de 3CX handleiding
3cx telefonie