Snel van start met OZMO

Heb je je keuze al gemaakt? Ben je net klant geworden bij OZMO? Dan kun je nu eindelijk genieten van alle voordelen die OZMO te bieden heeft. Met deze pagina helpen we je bedrijf op weg naar een nieuw innovatief bestaan. Hieronder vind je een kort stappenplan.

 • Gefeliciteerd!

  Je hebt gekozen voor OZMO, gefeliciteerd!

 • Projectmanager

  Je krijgt een projectmanager dan wel implementatieconsultant toegewezen

 • Implementatieconsultant

  Onze implementatie-consultant komt langs op locatie om alles te installeren

 • Uitleg

  Ook kom je alles te weten over Swyx, 3CX, iQueue, webcare of video conference

 • Online Hulp

  Wij bieden regelmatig cursussen / webinars aan, om je kennis te vergroten of op te krikken

Nadat je bij ons klant bent geworden krijg je een projectmanager toegekend en wordt je op de hoogte gebracht over de uitvoering van de implementatie. Onze implementatie consultant zal neemt contact op om de planning en benodigde stappen door te spreken en af te stemmen met elkaar.

Tijdens de implementatie geeft onze implementatie consultant uitleg over het basisgebruik van de SwyxIt! en/of iQueue client. Afhankelijk van de gekozen optie kan dit in groepsverband of individueel. Vaak is het van belang dat er een systeembeheerder bij het project betrokken is. In samenwerking met de systeembeheerder handelen we het technische gedeelte verder af – Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte, maar belasten we je verder niet met technische zaken.

Uitleg SwyxIt! Client

Alvast de basis zien van de SwyxIt! client? Of heb je net de implementatie achter de rug en wil je alle basisfunctionaliteiten nog eens op je gemak terugkijken? Dat kan. Met de SwyxIt! client kun je eenvoudig bellen via je PC. De SwyxIt! client is enorm gebruiksvriendelijk en daarom erg gemakkelijk in gebruik te nemen.

Om je op weg te helpen hebben we de belangrijkste functionaliteiten (how-to instructievideo’s) beschikbaar gesteld. Links in het “Video Menu” vindt je de 10 categorieën. Klik op de categorie om het filmpje te bekijken.