Teamviewer sessie

Om je zo snel mogelijk te helpen werken we veel met Teamviewer. Dit is een software programma dat support & toegang op afstand mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we live met je meekijken en eventuele aanpassingen doorvoeren, terwijl we telefonisch contact hebben. Teamviewer is bovendien veilig en stabiel, gegevens en gesprekken zijn vertrouwelijk en moeten dat tenslotte ook blijven.

Stap voor stap teamviewer gebruiken

Stap 1: Bel naar OZMO Support (0413 741 743)

Stap 2: Download hier (klik hier) de remote support tool

Stap 3: Accepteer de download. Druk op “Run” of op “Uitvoeren”(Windows) of klik rechts bovenin op de downloadknop en open het bestand wat zojuist is gedownload (Mac)

remote_support_windows
download_mac_support

Stap 4: Geef je ID door aan de medewerker van OZMO die je aan de telefoon hebt

teamviewer support
teamviewer support