OZMO’s trainingen

Wij hechten veel waarde aan een juiste kennisoverdracht aan onze partners, op zowel technisch als commercieel vlak. Om het kennisniveau van onze partners op peil te brengen (en houden), bieden wij meerdere keren per jaar diverse trainingen aan. Klik op de training voor meer informatie.

OZMO trainingen

Tijdens deze training leer je alles over de inrichting en configuratie van de OZMO Hosted omgeving. Onder meer ga je zelf gespreksrouteringen opzetten en verschillende hardware en software componenten configureren en installeren.

Lees meer

Liever een op maat gemaakte training?

Wil je een op maat gemaakte training of liever training/support op locatie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Alon Jansen via telefoonnummer 0413 – 741 741 of mailen naar alon@ozmo.nl.

Je meteen inschrijven voor een training?

Vul dan het onderstaande formulier in.