OZMO’s trainingen

Wij hechten veel waarde aan een juiste kennisoverdracht aan onze partners, op zowel technisch als commercieel vlak. Om het kennisniveau van onze partners op peil te brengen (en houden), bieden wij meerdere keren per jaar diverse trainingen aan. Klik op de training voor meer informatie.

iQueue
Deze training geeft inzicht in de mogelijkheden die onze exclusieve iQueue tool te bieden heeft, hoe iQueue het meest effectief ingezet en gebruikt kan worden en uiteraard wordt er een live demo gegeven.
OZMO
Tijdens deze training leer je alles over de inrichting en configuratie van de OZMO Hosted omgeving. Onder meer ga je zelf gespreksrouteringen opzetten en verschillende hardware en software componenten configureren en installeren.

Wil je een op maat gemaakte training of liever training/support op locatie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Gijs van der Heijden via telefoonnummer 0413 – 741 741 of mailen naar gijs@ozmo.nl.

Direct inschrijven? Vul onderstaand formulier in:

Gelieve dit veld leeg te laten.