“Maar wat als mijn internet nou uitvalt, ben ik dan ook niet meer bereikbaar?” Is een vraag die wij vaak te horen krijgen. Geen zorgen! Met VoIP van OZMO ben je altijd bereikbaar.

Wanneer je internetverbinding wegvalt, schakelt de verbinding automatisch door naar één van de gekoppelde mobiele telefoons. Mensen kunnen je gewoon bellen op je vaste zakelijke nummer zonder dat je ook maar een moment onbereikbaar bent. Geen zorgen, altijd te bereiken!

VoIP is bellen via internet, maar wat nu als het internet uitvalt? Geen paniek, op dat moment worden alle binnenkomende gesprekken doorgezet naar een andere locatie of mobiele telefoon. Zo blijf je als bedrijf ondanks de storing telefonisch bereikbaar voor je klanten, leveranciers en medewerkers. Kort gezegd: je bent gewoon te bereiken met internet of elektriciteit storing bij VoIP.

Altijd bereikbaar met VoIP

Je bespaart op telefoniekosten, ben je overal en altijd bereikbaar dus niet meer afhankelijk van één locatie. Daarnaast biedt VoIP een scala mogelijkheden zonder de hoge kosten van een professionele telefooncentrale, zoals: doorschakelen, keuzemenu, welkomstboodschap, wachtrij met muziek, gespreksopname, rapportage, bellen met app op mobiel en nog veel meer.

Je nieuwe telefooncentrale is de meest geavanceerde centrale, staat online in de cloud, veroudert niet, is altijd up-to-date en gebruiksvriendelijk.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.