Vind jij het ook zo vervelend wanneer je de klant terug uit de wacht moet halen om te zeggen dat je collega toch niet op z’n werkplek zit? Gelukkig hebben wij de oplossing: want met onze handige statusupdates ga je efficiënter te werk en je ziet altijd de beschikbaarheid van je collega’s.

Je weet altijd precies wie van je collega’s beschikbaar, afwezig of bezet is. En als kers op de taart kun je zelf ook verschillende statussen aanmaken, zoals ‘in vergadering’ of ‘naar een klant’. Handig toch?

Altijd inzicht in beschikbaarheid

Met OZMO bel je via het internet en maak je standaard gebruik van de meest gebruiksvriendelijke toepassing van de toekomst. Zo heb je altijd inzicht in de beschikbaarheid van alle medewerkers. Gebruikers kunnen gemakkelijk sneltoetsen voor interne en externe oproepen aanmaken om zo snel contact op te nemen met collega’s of klanten. Dankzij de geïntegreerde rich presence (status delen) weten ze altijd of – en hoe – de communicatiepartner in kwestie het beste te bereiken is. Hierdoor kun je dus werken vanaf de plek waar het jou het beste uitkomt, vanaf het apparaat dat je wilt. Je werkt snel en efficiënt. Tijdwinst dus. Wereldwijd, landelijk of lokaal. In OZMO’s cloud is het allemaal even dichtbij.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.